lauantai 22. syyskuuta 2012

Rv 16+3 plus lepojännitteen häiriöitä

Lokoisaa lauantaita ja terveisiä neuropsykologian sanastosekamelskan keskeltä!

Aloitin alkuviikosta siis psykologian perusopinnot etänä ja kauhukseni huomasin ensimmäisten tehtävien
viimeisen palautuspäivän olevan tasan viikon päästä lauantaina, ei sillä että tulisi kiire... englanninkielinen kirjahan luo vain vähän jännitystä mutta homma hallussa!


Keskiviikkona pyörähti käyntiin myös 17. raskausviikko ja hurjaa kuinka paljon se tyyppi siellä alkaa nyt kasvaa! Puoliväli siis lähenee hurjaa vauhtia ja hankintojen osalta vaunuista voisi olla hyvä aloittaa. 
Niillehän on toki muutamia kriteerejä, eli ensimmäisenä tietty yhdistelmävaunut ja värihän saisi mielellään olla musta. Vaunujen täytyy olla tarpeeksi keveät liikutella - mutta pyörien täytyy silti olla riittävän jämerät suomen talviolosuhteita ajatellen. Myös säädettävä työntöaisa voisi olla kauniisti ajateltu tuota kaksimetristä puoliskoa ajatellen. Linkkejä ja ideoita saa heitellä! 

Toissapäivänä käytiin äitiyspolilla ultrassa ja pikkutyyppi on jo viitisentoista senttiä pitkä, tuntuu hurjalta katsoa vatsaa ja miettiä että siellä pyörii sen kokoinen ihmetyyppi, ihana ♥.

Siellä oli kaikki oikein hyvin ja yllätyksenä ruudulle ilmestyi 4D-ultrakuvaakin ja voi sitä meikän ja puoliskon ihastelun määrää! Siellä se köllötteli käsi niskan takana ja otti rennosti...

Loppuun vielä masukuvaa keskiviikkoaamulta ja nyt painan nenän takaisin ihmeelliseen psykologian kirjaan. Palataan langoille ensi viikon puolella!




0 kommenttia:

Lähetä kommentti